top of page

Toimintani lähtökohtana on aina asiakas.

 

Olen ikäni tehnyt töitä asiakaspalvelun kanssa ja valmentanut asiakaspalvelun ammattilaisia yli 15 vuoden ajan esimiestehtävissä. Asumisen kanssa olen ollut tekemisissä työni puolesta yli 10 vuoden ajan. Tämän kokemuksen omaavana haluankin auttaa sinua erilaisissa asumiseen liittyvissä asioissa.

Oli sitten kyse kiinteistönvälityksestä, kauppapapereiden konsultoinnista, oikean hinnan määrittelemisestä, kodin myymisen yhteydessä tehtävistä pintaremonteista tai kodin stailauksesta, niin voin varmasti auttaa sinua parhaalla tavalla. Minulla on myös kaupanvahvistajan oikeudet.

Asuntokaupassa on tärkeää, että kaikki kaupan osapuolet kokevat tulleensa palvelluiksi ja lopputulos miellyttää kaikkia. Myös haastavat tilanteet tulee aina hoitaa suoraselkäisesti. Kaikkiin asiakaskohtaamisiin tulee aina valmistautua huolella ja asiakkaan tarpeita on kuunneltava tarkasti. Näin toimin työssäni. Tästä todisteena esimerkiksi vuosina 2017 ja 2018 palvelemieni asiakkaiden suositteluprosentti oli 100%. Haluan olla sinunkin luottamuksen arvoinen, joten ole yhteydessä.

OTA YHTEYTTÄ!

Oma kuva.jpg
TUOMAS HINKKURI
YRITTÄJÄ, LKV, KAUPANVAHVISTAJA
bottom of page